Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Ronaldo aktuell för oväntad flytt - på grund av ten Hag

Sillybloggen

Cristiano Ronaldo återvände förra sommaren till Manchester United. Väl tillbaka har han varit klubbens främste målskytt i år, då han noterats för 23 mål på 37 framträdanden. Men i och med Ajax-tränaren Erik ten Hags kommande övergång till klubben har Ronaldos framtid diskuterats, då uppges vara oklart om han ingår i nederländarens planer.

Samtidigt kommer engelska Daily Mirror med något av en spektakulär nyhet: Real Madrid vill ha tillbaka Ronaldo till Santiago Bernabeu och klubbens intresse är växande. Tidningen skriver att Ronaldos insatser i United har fått ”Los Blancos” att vilja ha tillbaka honom, och att ledningen i Madrid är måna om att få det att ske.

Portugisen skrev på ett tvåårsavtal med Manchester United 2021, men mycket har skett sedan dess. Två tränare har avverkats och ten Hag är på väg in, som sägs vilja bygga sitt United-lag med energi och ungdom. Således är Ronaldos framtid i United osäker – samtidigt som Real Madrid väntar på honom med öppna armar.

Annons

Ronaldo är Real Madrids främste målskytt i klubbens historia. 37-åringen noterades för 450 mål och 132 assist på 438 matcher för ”Los Blancos”.

Publicerad 2022-05-01 10:57

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS