Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Hammarby har nobbat rekordbud på Swedberg

Sillybloggen
AIK - BK Häcken
AIK
BK Häcken
STREAMA IDAG 13:30
Djurgårdens IF - Kalmar FF
Djurgårdens IF
Kalmar FF
STREAMA IDAG 13:45
Malmö FF - IFK Värnamo
Malmö FF
IFK Värnamo
STREAMA IDAG 16:00
IFK Norrköping - IFK Göteborg
IFK Norrköping
IFK Göteborg
STREAMA IDAG 16:15
IK Sirius - IF Elfsborg
IK Sirius
IF Elfsborg
STREAMA IDAG 16:15

Spanska La Liga-klubben Celta Vigo har lagt ett officiellt bud på Hammarby-talangen Williot Swedberg, uppger Expressen. Bajen ska dock ha tackat nej till Celtas rekordbud, enligt tidningen.

Den 18-årige mittfältstalangen var nära en flytt till ryska Lokomotiv Moskva inför säsongen, men övergången sprack och Swedberg blev därmed kvar i Hammarby. Sedan dess har han imponerat stort i allsvenskan med fem mål på nio matcher, vilket väckt utländska klubbars intresse.

Celta Vigo var på plats när Hammarby besegrade IFK Norrköping i söndags och har enligt Expressen lagt ett bud som skulle innebära Bajens största försäljning någonsin.

När Fotbollskanalen pratade med Hammarbys sportchef Jesper Jansson under onsdagen bekräftade han bud på Swedberg på “väldigt bra nivåer”.

– Intresset är ju oerhört stort. Men vi har ju inget behov av att sälja Williot. Sen har vi en spelare som sitter på andra sidan och vi vet vår plats i hierarkin i fotbollsvärlden. Sen höjer vi nivån hela tiden. Det ska till bra klubbar och bra bud, sa Jansson då.

Annons

Senare under torsdagen ställs Hammarby mot Malmö FF i cupfinal på Tele2 Arena. Därefter väntar bortamatch mot IFK Värnamo i allsvenskan på söndag innan sommaruppehållet tar vid.

Kring Swedberg lär saker och ting klarna mer när vårsäsongen är över.

– Speciellt med Williot har vi velat fokusera på våra matcher och hans spel. Det är det som är viktigt. Nu har vi två matcher innan ett litet uppehåll, säger Jesper Jansson till Fotbollskanalen.

Publicerad 2022-05-26 11:52

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS