Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Gazzettan: Manchester United i kontakt med Martinez agent

Sillybloggen
Juventus - Cagliari
Juventus
Cagliari
STREAMA IDAG 12:25
Lazio - Empoli
Lazio
Empoli
STREAMA IDAG 14:55
Bologna - Parma
Bologna
Parma
STREAMA IDAG 14:55
Monza - Roma
Monza
Roma
STREAMA IDAG 17:55
Fiorentina - Milan
Fiorentina
Milan
STREAMA IDAG 20:35

Lautaro Martinez har varit en av Inters bästa spelare senaste åren och han fortsätter att leverera i i den blåsvarta tröjan. Tidigare har Real Madrid och Paris Saint-Germain kopplats ihop med forwarden, men nu kommer nya uppgifter som gör gällande att intresset är större än så.

Det är La Gazzetta dello Sport som rapporterar att Manchester United vill värva Martinez. Enligt uppgifterna har Premier League-klubben redan varit i kontakt med spelarens agent för att diskutera en potentiell flytt, då det är känt att chefstränare Erik ten Hag är på jakt efter en ny forward eftersom Cristiano Ronaldos framtid är osäker.

Inter-forwarden har dock kontrakt till 2026 och är en nyckelspelare för Milanoklubben, därmed kan Manchester United att komma behöva öppna den stora plånboken för att köpa loss 25-åringen. Även Barcelona har ögonen på Martinez, hävdar Gazzettan.

Totalt har Lautaro Martinez noterats för 78 mål samt 26 assist på 194 matcher i Inter-tröjan. På cv:t finns även 21 mål på 40 landskamper för Argentina.

Annons
Publicerad 2022-10-16 10:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS