Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: PSG följer Saliba

Sillybloggen

William Saliba var utlånad till Marseille förra säsongen men har varit en av Premier Leagues bästa mittbackar under hösten, då han nu har återvänt till Arsenal. 21-åringen har kontrakt till 2024 och Londonklubben uppges vilja agera snabbt för att förlänga fransmannens avtal efter succén.

Nu kommer uppgifter som gör gällande att det finns intresse från andra klubbar.

Det är CBS Sports-journalisten Ben Jacobs som rapporterar att Paris Saint-Germain följer Saliba, och kontakter med spelarens agent ska redan ha ägt rum. Däremot finns det inget som tyder på att en övergång ska bli av inom kort.

– PSG misslyckades med att värva (Milan) Skriniar i somras och letar definitivt fortfarande efter en mittback. Jag ser ingen anledning till att Saliba skulle vilja lämna, det enda är att han älskade att bo i Frankrike. Om PSG kommer in i bilden kan det sätta honom i en position där han behöver ta ett beslut, säger Jacobs till Youtube-kanalen Football Terrace och fortsätter:

Annons

– Jag skulle inte säga att han är tveksam till att förlänga med Arsenal, för det är han inte. Det är fortfarande ett mycket troligt alternativ. Men det finns konkret intresse kring honom.

William Saliba har “bara” spelat tio matcher i Arsenal-tröjan sedan han värvades från Saint-Étienne 2019. På meritlistan finns även sju landskamper för Frankrike.

Publicerad 2022-10-16 12:28

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS