Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Nottingham Forest jagar Hien

Sillybloggen

Isak Hien slog igenom med dunder och brak förra säsongen.

Efter att ha tagit en ordinarie startplats i Djurgården såldes mittbacken till Hellas Verona i somras, där han sedermera har fortsatt imponera. Därtill håller han på att spela till sig en startplats i svenska a-landslaget.

Senaste tiden har det förekommit uppgifter i italiensk media som gjort gällande att Torino och Espanyol velat köpa loss 24-åringen. Nu rapporterar Aftonbladet att det även finns intresse från Premier League.

Tidningen skriver att Nottingham Forest har meddelat Hellas Verona att man vill värva Hien. Enligt uppgifterna är Premier League-nykomlingen på jakt efter en rutinerad mittback som kan stäkra upp defensiven innan januarifönstret stänger och då finns svensken med högt upp på listan.

Annons

Enligt Expressen har Djurgården en vidareförsäljningsklausul på omkring tio procent. När 24-åringen nyligen kopplades ihop med Torino ryktades övergångssumman ligg på mellan 80-90 miljoner kronor.

Nottingham Forest ligger på 13:e plats i Premier League efter 20 spelade matcher.

Publicerad 2023-01-25 14:13

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto