Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: De Zerbi nobbar Manchester Uniteds intresse - förlänger med Brighton

Sillybloggen

Det har stormat kring Manchester United-tränaren Erik ten Hag den här säsongen.

Efter succé i fjol, där United vann ligacupen och slutade trea i Premier League, placerar man sig denna säsong på sjunde plats i Premier League efter 14 spelade matcher. Och i Champions League måste man besegra Bayern München i den sista och avgörande gruppspelsmatchen för att gå vidare till slutspel.

I takt med de sviktande resultaten och insatserna har flera medier rapporterat att United överväger andra tränaralternativ. Framför allt sedan det blivit mer och mer klart att Sir Jim Ratcliffe ser ut att köpa in sig i United och ta över den sportsliga verksamheten i klubben.

Brittiska Football Insider har tidigare rapporterat att Ratcliffe och United haft Brightons succétränare Roberto De Zerbi som ett alternativ att ersätta ten Hag med. En back up-plan. Men honom går man nu bet på enligt sajten, då italienaren ser ut att förnya sitt kontrakt med Brighton istället.

Annons

De Zerbi tog över Brighton efter Graham Potter gick till Chelsea i fjol. Under sin första säsong som tränare för klubben tog han den till sitt första Europaspel någonsin, där man i veckan dessutom kvalificerade för slutspel.

Publicerad 2023-12-03 10:24

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS