Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Man United scoutar Bardghji i Portugal

Sillybloggen

FC Köpenhamn-talangen Roony Bardghji, 18, sänkte i fjol Manchester United i Champions League, och har sedan dess kopplats ihop med flera engelska klubbar, som Aston Villa, Brentford, Brighton & Hove Albion, Chelsea, Fulham, Manchester United, Newcastle och Tottenham. Samtidigt har Sky Sports rapporterat att FCK vill ha runt 25 miljoner euro, motsvarande 280 miljoner svenska kronor vid en försäljning av svensken.

Bardghji uttalade sig nyligen om att han känner sig redo för nästa steg, men trots det blev det inte en övergång under januari månad.

Just nu är Bardghji på plats i Portugal för träningsläger med FCK, och enligt den engelska tidningen The Sun har även Manchester United en scout på plats på den Iberiska halvön för att följa Bardghji i den danska storklubbens träningsmatcher.

United uppges även sedan tidigare ha Bardghji på klubbens radar, och sägs nu alltså titta närmare på svensken för att få en bättre bild.

Nyligen uttalade sig FCK:s sportchef Peter Christiansen om att det kunde blivit en Bardghji-försäljning i januari, men han ville samtidigt inte ha så många förändringar i truppen, då laget tampas om att vinna Superligan, samt möter Manchester City i åttondelsfinal i Champions League.

Annons

– Rent generellt kan jag säga att vi har många spelare som har gjort det bra länge. Det gäller både i Superligan och i Champions League två år i rad, sa “PC” till den danska sajten bold.dk och fortsatte:

– Så jag tror att jag kommer hålla mig till att säga att om vi hade velat hade vi kunnat göra det (sälja Bardghji), men det har inte varit vårt syfte. Vi ville hålla ihop gruppen, och vi jagar i Superligan, och vi spelar fortfarande i Champions League, så det var viktigt att hålla ihop allt.

Bardghji är den här säsongen noterad för tio mål på 29 matcher med FCK.

Publicerad 2024-02-06 19:58

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto