Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Ryktet: Saudiska klubbar jagar Lindelöf

Sillybloggen

Den svenske landslagskaptenen Victor Nilsson Lindelöf, 29, förlängde nyligen sitt kontrakt med Manchester United. Han är numera Old Trafford-bunden fram till sommaren 2025.

Men nu kommer uppgifter som gör gällande att han kan lämna tidigare än så.

Transferjournalisten Ekrem Konur, som blandar högt och lågt, hävdar nämligen att “saudiska klubbar” är intresserade av att värva Nilsson Lindelöf i sommar. Även Raphaël Varane påstås vara aktuell för saudiska högstaligan, SPL.

United har fått en ny sportslig styrning efter Sir Jim Ratcliffes intåg i truppen. Mittbackspositionen är en som klubben vill se över i sommar, och i brittisk press har det talats om att “ett tungt” nyförvärv planeras till mittlåset.

Antonio Silva (Benfica), Leny Yoro (Lille) och Jean-Clair Todibo (Nice) är tre mittbackar som United följer, enligt journalisten Fabrizio Romano.

Annons

Men eftersom Erik ten Hag har gott om mittbackar att välja mellan i nuläget behöver ett par lämna. Jonny Evans och Varane ligger i farozonen, eftersom de har utgående kontrakt. Samtidigt har Nilsson Lindelöf fallit i hierarkin på Old Trafford senaste tiden och kan vara den som tvingas lämna plats åt andra.

När det gäller Evans finns det intresse från flera MLS-klubbar, skriver Ekrem Konur vidare.

Nilsson Lindelöf anslöt från Benfica 2017 och har sedan dess gjort 250 matcher i United-tröjan.

Publicerad 2024-02-09 08:34

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto