Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Telegraph: Newcastle fruktar att tappa Ashworth till Man United

Sillybloggen

Sir Jim Ratcliffe har köpt in sig i Manchester United och tagit över ansvaret för den sportsliga verksamheten. Som ett första drag vill den brittiske miljardären anställa en ny sportchef.

Paul Mitchell (tidigare i Monaco, RB Leipzig, Tottenham), Lee Congerton (Atalanta), Andrea Berta (Atlético Madrid) och Paolo Maldini (tidigare i Milan) har pekats ut som tänkbara alternativ till posten.

Men allra ihärdigast har Dan Ashworths namn figurerat.

The Telegraph hävdar nu att Uniteds intresse har gått så pass långt att Newcastle börjat frukta att Ashworth ska flytta till Old Trafford, trots att inga officiella kontakter har tagits. “The Magpies” ledning vill därför ha garantier från 52-åringen inom kort för att försäkra sig om att han ser sig själv i klubben på lång sikt, enligt tidningen.

Annons

Att tappa Ashworth skulle vara ett tungt slag för Newcastle. Britten är nämligen en hyllad sportchef och har varit starkt bidragande i arbetet med att bygga upp “det nya Newcastle”, som tagit form efter ägarskiftet. Lagbygget gav exempelvis en Champions League-plats i fjol.

Ashworth anslöt till Newcastle från Brighton i maj 2022.

Publicerad 2024-02-13 22:32

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto