Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Crystal Palace i kontakt med Glasner - vill ersätta Hodgson

Sillybloggen

Crystal Palace går tungt och ligger för tillfället på 15:e plats i Premier League efter en längre period av svaga resultat.

Supportrar har markerat sitt missnöje mot klubbledningen och senaste tiden har det figurerat uppgifter som gjorde gällande att huvudtränare Roy Hodgson hänger löst. Och nu verkar ett första steg mot ett tränarbyte vara taget.

Transferjournalisten Fabrizio Romano hävdar nämligen att Crystal Palace har tagit kontakt med den tidigare Eintracht Frankfurt-tränaren Oliver Glasner, som är klubblös för tillfället. Enligt uppgifterna har diskussion om att ersätta Hodgson ägt rum och den 49-årige österrikaren har initialt ställt sig positiv till att ta över “The Eagles”.

Det återstår att se om parterna kommer överens.

Annons

Glasner basade över Frankfurt mellan 2021-2023 och vann Europa League med laget under sin första säsong vid rodret. Tidigare i karriären har även haft olika tränarroller i Wolfsburg, LASK och RB Salzburg bland annat.  

Publicerad 2024-02-14 23:41

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto