Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

5:08
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Liverpool har kontaktat Inzaghis agenter

Sillybloggen
Juventus - Cagliari
Juventus
Cagliari
STREAMA IDAG 12:25
Lazio - Empoli
Lazio
Empoli
STREAMA IDAG 14:55
Bologna - Parma
Bologna
Parma
STREAMA IDAG 14:55
Monza - Roma
Monza
Roma
STREAMA IDAG 17:55
Fiorentina - Milan
Fiorentina
Milan
STREAMA IDAG 20:35

Vem ska ersätta Jürgen Klopp i sommar?

Det är frågan som alla Merseyside-anhängare ställer sig för tillfället. Bayer Leverkusens succémarkare Xabi Alonso har pekats ut som toppkandidaten, men spanjoren har beundrare i flera andra klubbar också och kampen om hans signatur lär bli hård.

Därtill har Roberto De Zerbi (Brighton), Julian Nagelsmann (Tysklands förbundskapten) och Rúben Amorin (Sporting) nämnts som andra möjliga alternativ. Nu kastas ytterligare en framgångsrik tränare in i leken.

Calciomercato hävdar nämligen att Liverpool har tagit kontrakt med Simone Inzaghis representanter. Enligt uppgifterna har 47-åringens imponerade säsong med Inter inte gått höjdarna i “The Reds” obemärkt förbi, och ett intresse för honom har uttryckts. Även Chelsea påstås spana på italienaren.

Annons

Huruvida Inzaghi, som har ett förflutet i Lazio, är aktuell för Liverpool-jobbet eller om kontakterna bara handlar om en “statuscheck” framgår inte av uppgifterna.

Inzaghi har kontrakt till 2025 men italiensk media har tidigare uppgett att Inters ledning vill förlänga hans avtal för att säkra upp hans tjänster på Giuseppe Meazza en lång tid framöver.

47-åringen tog över Inter 2021. För tillfället leder den blåsvart-randiga Milanoklubben Serie A i överlägsen stil, 15 poäng före tvåan Juventus. Nästa vecka väntar returen mot Atlético Madrid (1-0-seger i första mötet) i åttondelsfinalen av Champions League.

Publicerad 2024-03-07 23:16

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS