Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

5:39
Nästa

Avbryt
Försök igen

Luis Enriques svar kring Barça-återkomst: "Har alltid velat det"

Sillybloggen

När lottningen av Champions League-kvartsfinalerna var färdig stod det klart att en av matcherna kommer att spelas mellan FC Barcelona och Paris Saint-Germain.

Förutom ett imponerande stjärngalleri innebär det även att Luis Enrique kommer att ställas mot Barcelona, där han var tränare mellan 2014 och 2017.

Spanjoren firade stora triumfer under sin tid i Katalonien och när han nyligen fick frågor kring en eventuell återkomst till Barcelona erkände han att tanken har slagit honom.

– En återkomst till Barcelona? Jag har alltid velat att det ska hända en dag. Barça betyder väldigt mycket för mig, men det verkar osannolikt. Jag vill respektera mitt kontrakt med PSG eftersom vi har ett viktigt projekt att utveckla och jag kommer inte att bryta mitt kontrakt, förklarar Luis Enrique enligt Fabrizio Romano.

Annons

Under Luis Enriques säsonger i Barcelona vann klubben bland annat en Champions League-titel. Han var även verksam som spelare i Barcelona mellan 1996 och 2004.

Publicerad 2024-03-21 21:02

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto