Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

2:13
Nästa

Avbryt
Försök igen

Bayerns svar om Davies: "Måste säga ja eller nej"

Sillybloggen

Alphonso Davies, 23, har ryktats bort från Bayern München och placerats i främst Real Madrid, trots ett nytt erbjudande på bordet från tyskarna.

Den kanadensiske landslagsstjärnan har kontrakt till sommaren 2025 och transferexperten Fabrizio Romano menar att Davies inte kommer att förlänga i nuläget.

I dag uttalade sig spelarens agent Nedal Huoseh.

– Det är inte rättvist att få ett ultimatum från Bayern. Vi kommer att besluta hur vi ska göra efter säsongen när det finns mer klarhet. Det är inte rättvist att Alphonso attackeras, sa Davies agent Nedal Huoseh till Bild.

Nu svarar Bayerns sportchef Max Eberl.

– Det finns ingen press. Det är en vanlig relation mellan spelare och klubb, en helt normal sådan. Vi tycker att vi har presenterat ett rättvist och korrekt erbjudande. Någon gång i livet måste man säga ja eller nej. Det är så det är, säger Eberl till tyska Sky och fortsätter:

Annons

– Jag kan inte vänta till dagen före jul och säga att ett beslut kommer falla från himlen någon gång. Ett beslut måste tas från alla parter. Vissa stenar måste falla. Det är helt naturligt att du måste ta ett beslut vid en viss tidpunkt, oavsett om det är Alphonso Davies eller någon annan.

Davies anslöt från Vancouver Whitecaps i januari 2019 och har sedan dess blommat ut till en av världens bästa vänsterbackar.

Publicerad 2024-03-28 23:53

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto