Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

2:59
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Anderlecht har gett Augustinsson-besked till Sevilla

Sillybloggen

Svenske landslagsmannen Ludwig Augustinsson, 29, är den här säsongen utlånad från Sevilla till Anderlecht. Tidigare uppgifter har gjort gällande att den belgiska storklubben vill köpa loss vänsterbacken och han själv har inte gjort någon hemlighet av att det hade varit önskvärt med en permanent flytt till Bryssel.

– Jag trivs väldigt bra och det känns som att klubben har något på gång. De har gett mig positiva signaler kring att de vill ha kvar mig. Sen handlar det för klubbarna om att komma överens och allt det där. Men jag trivs bra och spelar mycket. Kan vi avsluta säsongen bra så spelar vi ute i Europa nästa säsong också, sa han till Fotbollskanalen under den nyss avslutade landslagssamlingen.

Nu uppger Estadio Deportivo att Anderlecht informerat Sevilla om att man vill köpa loss Augustinsson.  Svensken uppges ha högst prioritet och förhandlingar väntar. Estadio Deportivo skriver även att Sevilla har avskrivningar på knappt 1,4 miljoner euro, runt 16 miljoner kronor, gällande vänsterbacken.

Annons

Förutom Augustinsson vill Anderlecht även köpa loss Sevilla-lånen Thomas Delaney och Federico Gattoni, enligt Estadio Deportivo.

Augustinssons kontrakt med Sevilla sträcker sig till 2025.

Publicerad 2024-03-28 07:59

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto