Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Kelleher vill lämna Liverpool

Sillybloggen

Jürgen Klopp har hyllat Caoimhin Kelleher vid flera tillfällen. Bland annat har tysken kallat honom “världens bästa andremålvakt”.

Irländaren har fått dock sparsamt med speltid i Liverpool men allt som oftast gjort ett förtjänstfullt jobb när han fått chansen. När Allison varit frånvarande, då.

Men uppges 25-åringen ha tröttnat på att spela andrafiol.

Football Insider hävdar nämligen att Kelleher vill lämna Liverpool i sommar för att ta sin karriär till “nästa nivå”. Enligt uppgifterna vill keepern gå till en klubb där han är förstemålvakt efter att ha “bevisat sig själv tillräckligt” på högsta nivå senaste åren.

I fjol stoppade Klopp en flytt till Wolverhampton för Kelleher. Men nu ska den irländske landslagsmålvakten, som har kontrakt till 2026, alltså bestämt sig för att försöka få till en permanent flytt när transferfönstret öppnar i sommar.

Annons

Kelleher har spelat i Liverpool sedan 2015 då han anslöt till klubbens akademi. Totalt har det blivit 47 A-lagsmatcher i den röda tröjan.

Publicerad 2024-05-01 08:52

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto