Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Ryktet: Derby vill värva Johansson

Sillybloggen

Viktor Johansson har varit hett villebråd på transfermarknaden sedan det stod klart att hans Rotherham trillar ur The Championship och således kommer att spela i League One under den kommande säsongen.

Den landslagsmeriterade målvakten har kopplats samman med flertalet engelska klubbar, däribland Leeds, Stoke och Sheffield United och nyligen uttalade sig Rotherham-tränaren Steve Evans om sin burväktares framtid:

– Chanserna är som sådana att Viktor kommer lämna i sommar med tanke på det enorma intresset som finns. Det kommer antagligen att bli en livsomvälvande flytt för killen.

Nu rapporterar The Sun att även klassiska Derby County, som nyligen blev klart för The Championship visar intresse för Johansson.

Vidare preciserar tidningen den utköpsklausul som finns i 25-åringens nuvarande avtal. Enligt uppgifterna krävs det 900 000 pund, cirka 12,3 miljoner kronor, för att få loss honom från Rotherham under sommaren.

Annons
Publicerad 2024-05-06 11:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto