Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

5:29
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Barcelona prioriterar Olmo och Williams

Sillybloggen

Barcelona befinner sig i en tuff ekonomisk situation. Trots detta ryktas klubben vara på jakt efter att förstärka laget under det stundande sommarfönstret.

Sedan tidigare har klubben ryktats visa intresse för Napolis Khvitja Kvaratskhelia, men georgiern väntas bli för dyr. Detta innebär att katalanerna har fått rikta in sig på andra transfermål och nu gör spanska uppgifter gällande att klubben har ringat in två spelare som högsta prioritet.

Sport rapporterar att klubben vill försöka knyta till sig Athletic Clubs Nico Williams samt Dani Olmo från RB Leipzig. Duon spelar tillsammans i det spanska landslaget och ses som förhållandevis billiga alternativ.

Williams nuvarande avtal med Athletic Club innefattar en utköpsklausul på 50 miljoner euro, motsvarande 584 miljoner kronor, och Sport skriver att Olmo sägs vara villig att gå klubben till mötes gällande sina personliga villkor för att få till en flytt.

Annons

Det har även rapporterats om att klubben kan behöva sälja spelare för att kunna skapa någon form av manöverutrymme under sommaren. Nu skriver Sport att klubben är villig att lyssna på bud för Ferran Torres, som inte har kommit till sin rätt sedan flytten från Manchester City.

Publicerad 2024-05-07 12:41

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto