Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Aston Villa undersöker Grealish-köp

Sillybloggen

Häromveckan kom uppgifter som gjorde gällande att Manchester City överväger att sälja Jack Grealish, 28, i sommar. Chefstränare Pep Guardiola påstås inte vara helt övertygad av ytterforwardens prestationer den här säsongen och är därför inte heller emot en försäljning för att i stället kunna investera i ett yngre alternativ på positionen.

En rapport som har satt fart på spekulationerna i England.

Football Insider uppger att flera klubbar har börjat visa intresse för Grealish. Sajten skriver att ex-klubben Aston Villa håller på att positionera sig som en tidig utmanare om stjärnans signatur. Det hela beskrivs som en “sensationell övergång” – om den blir av.

2021 betalade nämligen City runt 1,2 miljarder kronor när man köpte loss Grealish från just Aston Villa. Engelsmannen är som bekant fostrad i Birminghamklubben och hade innan flytten till de ljusblå mästarna inte representerat något annat lag, varken som junior eller senior.

Annons

City lär dock inte släppa sin stjärna gratis även om man inte förväntar sig att få så mycket som 1,2 miljarder, skriver Football Insider.

Det återstår därmed att se ifall Aston Villa har tillräckligt med pengar på banken för att köpa tillbaka 28-åringen, om det skulle bli aktuellt. Men eftersom Unai Emery och hans mannar ser ut att kvalificera sig för Champions League-spel nästa säsong väntar ett stort och säkerligen välkommet tillskott i kassan i alla fall.

Grealish har kontrakt till 2027. Totalt har han gjort 14 mål samt 18 assist på 125 matcher i City-tröjan.

Publicerad 2024-05-14 13:48

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto