Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

3:28
Nästa

Avbryt
Försök igen

Besiktas bekräftar - i kontakt med Mourinho

Sillybloggen

Mästartränaren José Mourinho är fortsatt klubblös – efter att ha lämnat Roma tidigare i år. Under de senaste månaderna har han kopplats ihop med flera klubbar, däribland från Mellanöstern, men möjligen kan det i stället bli en fortsättning i Turkiet.

Besiktas vice president Huseyin Yucel bekräftar nu att klubben är i kontakt med Mourinho.

– Vi kontaktade José Mourinho för en månad sedan och han välkomnade vårt erbjudande. Vi har redan löst de ekonomiska detaljerna och kommer att åka till Italien nästa vecka, så att vi kan träffas ansikte mot ansikte. Om vi ​​når en överenskommelse med Mourinho kommer vi att rekommendera att han inkluderar Ricardo Quaresma (tidigare spelare i Besiktas och i Portugals landslag) i staben, säger Yucel till Sport Digitale.

I dagsläget är Serdar Topraktepe tillfällig tränare i Besiktas.

Mourinho har tidigare basat över klubbar som Manchester United, Chelsea, Tottenham, Inter, Real Madrid och Porto. Tidigare i vår publicerades uppgifter om att han gärna vill bli ny chefstränare i Bayern München, där besked getts om att Thomas Tuchel lämnar i sommar. Vidare har han även kopplats ihop med turkiska storklubben Fenerbahce.

Annons
Publicerad 2024-05-20 14:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto