Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: United har tagit kontakt med De Zerbi

Sillybloggen

Erik ten Hag spekuleras lämna sitt uppdrag som tränare i Manchester United. I förra veckan uppgav först The Guardian att parterna går skilda vägar i sommar, men sedan rapporterade The Athletic i söndags att United ännu inte har tagit ett definitivt beslut om nederländarens framtid.

Nu uppger den engelska tidningen Daily Mail att förre Brighton & Hove Albion-tränaren Roberto De Zerbi har dykt upp som en “överraskande kandidat” för att ersätta ten Hag. Enligt tidningen har United, via mellanhänder, tagit kontakt med tränaren, som nyligen lämnade Brighton.

Samtidigt har tidningen uppgifter om att United ännu inte har tagit ett definitivt beslut om ten Hags framtid. Tidningen skriver även att United har pratat med representanter för Kieran McKenna (Ipswich), Thomas Frank (Brentford), Thomas Tuchel (klubblös) och Mauricio Pochettino (klubblös). I söndags uppgav även The Telegraph att United har träffat representanter för Frank och Pochettino.

Annons
Publicerad 2024-05-27 12:40

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto