Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: PL-lag har hört sig för om Jørgensen

Sillybloggen
Deportivo Alavés - Real Valladolid
Deportivo Alavés
Real Valladolid
STREAMA IDAG 20:55
Osasuna - Real Betis
Osasuna
Real Betis
STREAMA IMORGON
Girona - Real Sociedad
Girona
Real Sociedad
STREAMA IMORGON
Celta - Real Madrid
Celta
Real Madrid
STREAMA IMORGON
Villarreal - Getafe
Villarreal
Getafe
STREAMA PÅ SÖNDAG

Svensk-danske Filip Jørgensen har en stark säsong i La Liga i ryggen och är numera en jagad keeper.

Relevo uppger nämligen att Chelsea, Newcastle och Wolverhampton visar intresse för 22-åringen. Nämnda lag ska ha scoutat spelaren på nära håll och två av dem ska även ha hört sig för kring ramarna för ett eventuellt köp.

Samma uppgifter gör gällande att Jørgensen har en utköpsklausul värd 40 miljoner euro (cirka 458 miljoner kronor) inskriven i sitt kontrakt, som sträcker sig till 2027. Relevo hävdar att Villarreal troligtvis kommer kräver att klausulen aktiveras för att sälja.

Tidigare har Villarreal-målvakten kopplats ihop med klubbar som Bayer Leverkusen, Dortmund, Juventus, Arsenal, Liverpool och Manchester City.

Annons

Jørgensen har gjort ungdomslandskamper för Sverige men 2021 valde han att representera Danmark, där han spelat för U21-landslaget senaste tiden. Enligt danska fotbollsförbundet (DBU) är keepern “låst” till den rödvita grannen i väst och kan därmed inte representera Blågult framöver.

22-åringen har ett förflutet i Malmö FF:s ungdomslag samt RCD Mallorca och Penya Arrabals dito. 2015 flyttade han till Villarreals akademi.

Publicerad 2024-05-28 15:38

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS