Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Real Madrids sluga plan - "väntar ut" en Davies-affär

Sillybloggen

Bayern Münchens position är tydlig: antingen förlänger Alphonso Davies sitt kontrakt inom kort – eller så säljs han i sommar. Den tyska jätten kommer inte riskera att tappa stjärnbacken som bosman.

Det är Real Madrid medvetet om. Och utifrån den vetskapen verkar man ha en slug plan i görningen.

Senaste tiden har det nämligen ryktats att “Los Blancos” backat från en möjlig värvning av Davies. Relevo uppger att det dock bara är ett spel för gallerierna för att få Bayern München att sänka sin påstådda prislapp på 50 miljoner euro (drygt 570 miljoner kronor).

“Tiden är på Real Madrids sida” och huvudstadsbjässen vill inte betala mer än nödvändigt, skriver Relevo. “För varje dag som går blir Davies värd lite mindre”.

Sajten slår dock fast att planen fortsatt är att knyta till sig 23-åringen i sommar. La Liga-mästaren hoppas få till en affär på mellan 35-30 miljoner euro (cirka 400-345 miljoner kronor).

Annons

Davies, vars avtal med Bayern München löper ut 2025, och Real Madrid påstås redan vara överens om villkoren för det personliga kontraktet.

Skulle övergången bli av ansluter kanadensaren till ett stjärnspäckat bygge. Real Madrid kommer nämligen att presentera Kylian Mbappé inom kort, enligt samstämmiga uppgifter.

Publicerad 2024-05-28 23:21

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto