Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Sesko har tackat ja till Arsenal

Sillybloggen

Benjamin Sesko, 20, har en stark säsong i ryggen.

Forwarden svarade för 18 mål på 42 tävlingsmatcher för sitt RB Leipzig och stod för prestationer som uppenbarligen har väckt intresse hos andra klubbar. För nu kommer uppgifter som gör gällande att han närmar sig en flytt till Premier League.

Daily Mirror uppger att Sesko har “tackat ja” till Arsenal. Enligt tidningen är “Gunners” nu i “pole position” för en potentiell värvning av den slovenske landslagsstrikern, som alltså själv föredrar att fortsätta karriären på Emirates.

RB Leipzig påstås i sin tur vara redo att sälja 20-åringen så länge de ekonomiska förutsättningarna är rätt. Daily Mirror skriver om att han värderas till omkring 45 miljoner pund (drygt 600 miljoner kronor).

Annons

Det återstår att se om Arsenal kommer något lägga bud i den storleksordningen. Chelsea, Manchester United och Milan har också kopplats ihop med forwarden senaste halvåret och är alla fortfarande med i leken.

Sesko har kontrakt med RB Leipzig till 2028.

Publicerad 2024-05-30 18:09

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto