Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

1:42
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Potter avvaktar - drömmer om Englands landslag

Sillybloggen

Graham Potter är fortsatt klubblös, något han har varit sedan han lämnade Chelsea i början av april 2023. Potter har under de senaste månaderna kopplats ihop med flera olika klubbar, som Ajax, Milan och Manchester United, och tidigare i veckan uppgav The Guardian att Brighton & Hove Albion överväger att ta tillbaka Potter – efter Roberto De Zerbis avsked.

Nu kommer i sin tur den engelska tidningen The Sun med nya uppgifter om att Potter inte har någon brådska med att hoppa på ett nytt uppdrag, då han sägs vänta på att se om Gareth Southgates jobb som engelsk förbundskapten blir ledigt framöver. Southgate har lett det engelska landslaget sedan 2016, och sitter på ett kontrakt över 2024.

Enligt The Sun vill samtidigt Brighton ha tillbaka Potter, medan Leicester City också vill prata med engelsmannen, då tränaren Enzo Maresca rapporteras gå till Chelsea. Enligt tidningen skulle Potter tacka ja till Manchester United – om han får en fråga om att ersätta Erik ten Hag – men han rapporteras i grunden ha sikte på Englands landslag.

Annons
Publicerad 2024-06-02 23:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto