Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Andersson bekräftar: "Samuel Dahl ska vara kvar i Djurgården"

Sillybloggen

I fredags kom uppgifter som gjorde gällande att den kroatiska storklubben Dinamo Zagreb vill värva Djurgårdens Samuel Dahl i sommar. Vänsterbacken har imponerat under vårsäsongen och har varit en av allsvenskans främsta på sin position, vilket lett till att han blivit uttagen till det svenska herrlandslaget av förbundskapten Jon Dahl Tomasson.

Dinamo-intresset bekräftas nu av Djurgårdens sportchef Bosse Andersson – men samtidigt skickar han ett tydligt besked till intresserade klubbar inför sommarens transferfönster.

– Dinamo Zagreb hörde av sig för flera veckor sedan, men vi har sagt att vi inte är intresserade av att sälja Samuel. Han kom hit inför säsongen och har knappt varit här speciellt lång tid, säger Andersson till Aftonbladet och fortsätter:

– Det kommer säkert komma andra utländska klubbar också, men vi ödslar inte tid på att förhandla. Samuel ska vara kvar i Djurgården.

Dahl har noterats för två assist på tolv framträdanden i Djurgården den här säsongen.

Annons
Publicerad 2024-06-03 08:57

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto