Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

1:18
Nästa

Avbryt
Försök igen

Martinsson bekräftar: Vaiho lämnar

Sillybloggen

Tommi Vaiho lämnade Djurgården efter säsongen 2023. Han anslöt sedan till IFK Norrköping under vintern efter att David Andersson åkt på en skada.

Där har dock speltiden uteblivit och målvakten har begränsats till blott en cupmatch när Oscar Jansson har fått förtroendet under den allsvenska säsongen. Nu bekräftar också sportchefen Tony Martinsson att Vaihos avtal, som sträcker sig till sista juni, inte kommer förlängas.

– Vi kommer inte förlänga avtalet. Tommi kom ju in här när David Andersson fick en hjärnskakning precis innan seriestarten och har bidragit med sitt sätt i träning. Vi har varit tacksamma att han ställt upp, säger Martinsson till NT.

Vaiho själv bekräftar att han har fått förfrågningar, men han berättar samtidigt att han inte är beredd att flytta från Stockholm för att hitta en ny klubb:

Annons

– Jag har fått lite förfrågningar här och var, men det har inte varit något som passat mig och familjen. Om det skulle dyka upp något nu kommer jag inte flytta för att spela. Om det är i Stockholm eller blir någon lägre division har jag ingen aning om, säger 35-åringen till NT.

– Vi får se framöver, men jag tycker det är kul och har saknat att träna och hänga med gubbarna i omklädningsrummet. Jag trivs samtidigt bra med mitt jobb och har fullt fokus på det just nu.

Publicerad 2024-06-04 13:59

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto