Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

4:16
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Williams är Barcelonas prioritet

Sillybloggen

Efter en turbulent säsong har Barcelona valt att gå vidare från Xavi och in har Hansi Flick kommit. Den tidigare Bayern-tränaren ska nu in och sätta sin prägel på den katalanska klubben och i detta arbete ingår bland annat att vara en del av klubbens värvningsstrategi.

Nu rapporterar spanska Sport att klubbens sportsliga ledning har bestämt sig för att göra värvningen av Athletic Clubs Nico Williams till sin högsta prioritet.

Williams har kopplats samman med en flytt till Barcelona under en längre, men nu verkar det som att Barcelona skruvar upp tempot. Detta eftersom man sägs satsa på att färdigställa värvningen under de kommande veckorna.

Det finns dock flera intressenter. Tidigare har klubbar som Chelsea, Arsenal och Liverpool ryktats visa intresse för Williams. Prislappen sägs vara den utköpsklausul på 60 miljoner euro, motsvarande 682 miljoner kronor, som finns i ytterns nuvarande avtal.

Annons
Publicerad 2024-06-04 07:06

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto