Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Wolfsburg köper loss Christiansen

Sillybloggen

FC Köpenhamns sportchef Peter Christiansen har sedan våren 2021 basat över den danska storklubben, och bidragit till två ligaguld och två Champions League-gruppspel.

Nu meddelar FCK att Christiansen lämnar i sommar för tyska Wolfsburg.

– Jag har haft tre fantastiska år här, där jag tillsammans med otroligt duktiga kollegor har satt en ny strategisk riktning för klubben, säger “PC” på FCK:s hemsida och fortsätter:

– FC Köpenhamn betyder otroligt mycket för mig, och därför kan ni också räkna med att jag gör allt för att göra klart mina uppgifter i klubben och skicka FCK vidare i ett bra skick. Det är avgörande för mig att göra det bästa möjliga för nästa person som tar över.

– Jag vill tacka alla i och runt klubben för alla fina upplevelser vi har haft tillsammans och det stöd som funnits där hela tiden

Annons

Enligt bold.dk är övergångssumman på runt 20 miljoner svenska kronor. “PC” har tidigare ‘ven varit sportchef i Århus och i Randers i Danmark.

Publicerad 2024-06-07 10:22

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto