Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Brighton överens med Hürzeler – ser inte ut att bli PL för Rydström

Sillybloggen

Roberto De Zerbi har lämnat sitt huvudtränaruppdrag i Brighton, och i dagarna uppgav The Guardian att Malmö FF:s guldtränare Henrik Rydström är högaktuell att ersätta honom.

Uppgifterna gjorde gällande att Rydström var en av tre huvudkandidater tillsammans med tidigare Brighton- och Östersundstränaren Graham Potter – som för tillfället står utan jobb – och St. Paulis huvudtränare Fabian Hürzeler.

När Fotbollskanalen var i kontakt med Malmös ordförande Anders Pålsson om uppgifterna under fredagen svarade MFF-toppen att han inte hört något om intresset.

Kanske var det för att det blir någon annan som tränar Brighton nästa säsong?

Under lördagen rapporterar nämligen transferspecialisten Fabrizio Romano att Brighton har tagit kontakt med St. Pauli om att rekrytera Hürzeler.

Annons

Romano hävdar att klubbarna förhandlar om en kompensation för tränaren, samtidigt som Brighton förhandlar med Hürzeler själv kring ett kontrakt. Förhandlingarna beskrivs som positiva och Hürzeler beskrivs som favorit att ta över De Zerbi.

Senare under lördagen rapporterade Sky Sports Germany att Brighton kommit överens med Hürzeler själv. Det enda som återstår är att Brighton och St Pauli ska komma överens. Gör klubbarna det är allt upplagt för att Hürzeler blir den yngsta Premier League-tränaren någonsin, med sina 31 år (född 1993).

Således pekar även det mesta på att det inte blir något Premier League för Rydström. Åtminstone inte den här gången.

Publicerad 2024-06-08 19:36

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto