Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Manchester United utesluter inte Amrabat-köp

Sillybloggen

Sofyan Amrabat, 27, spelade upp sig i slutet av den nyss avslutade säsongen och var en gigant på mittfältet i FA-cupfinalsegern mot Manchester City.

Marockanens lån löper ut sista juni. Tidigare har det figurerat uppgifter som gjort gällande att Manchester United inte kommer utnyttja den köpoption på 25 miljoner euro (drygt 280 miljoner kronor) som finns inskriven i avtalet, men nu kommer en ny giv.

Lokaltidningen Manchester Evening News hävdar att Amrabats framtid på Old Trafford är långt ifrån avgjorde. Till stor del hänger det på hur hur det blir med tränare Erik ten Hag: blir nederländaren kvar på sin post är det möjligt att han vill ha kvar 27-åringen i truppen.

ten Hag kommer dock inte ha makten att avgöra Ambrats öde själv. I stället kommer han att behöva övertyga den nyanställda tekniske direktören Jason Wilcox om att fullfölja köpet.

Annons

Det beskrivs som mest troligt att Wilcox trycker på köpknappen om ten Hag blir kvar.

En sak som också kan spela in i frågan är hur det blir med Casemiro. Samstämmiga uppgifter gör gällande att brassen är på väg att lämna United, och klubbar i saudiska högstaligan visar intresse.

En försäljning av Casemiro skulle kunna öppna för en United-fortsättning för Amrabat.

Amrabat tillhör egentligen Fiorentina, som han har kontrakt med till 2025.

Publicerad 2024-06-08 17:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto