Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Bayern München överens med Palhinha

Sillybloggen

Fulham-mittfältaren Joao Palhinha, 28, var i januari nära en flytt till Bayern München på transferfönstrets sista dag, men i slutändan sprack affären. Enligt transfer-specialisten Fabrizio Romano hade Palhinha gjort både medicinska tester och tagit bilder i Bayern-dress när han till slut fick besked om att det inte skulle bli en övergång. Enligt den tyska tidningen Bild var anledningen till den kollapsade transfern att Fulham inte gav ett slutgiltigt godkännande.

Nu ser det i stället ut att bli en flytt för Palhinha till Bayern i sommar.

Enligt transfer-specialisten Fabrizio Romano är Palhinha överens med Bayern om personliga villkor, samtidigt som tyska Sky har uppgifter om att klubbarna är i avancerade förhandlingar, där det väntas bli en överenskommelse om en övergångssumma på runt 40-45 miljoner euro, motsvarande 456-512 miljoner svenska kronor. Palhinha uppges samtidigt hoppas på att få allt klart innan EM drar igång i nästa vecka.

Palhinha kom till Fulham från Sporting under 2022, och har gjort 79 matcher med den engelska klubben. Han har även en bakgrund med spel i Braga i Portugal.

Annons
Publicerad 2024-06-09 14:53

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto