Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

2:15
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Fenerbahçe överväger Greenwood

Sillybloggen

Ytterforwarden Mason Greenwood spelar fotboll igen efter att anklagelserna om försök till våldtäkt och misshandel mot honom dragits tillbaka i början av 2023.

22-åringen spenderade den nyss avslutade säsongen på lån i Getafe, där han svarade för tio mål samt sex assist på 36 tävlingsmatcher. Låneavtalet löper ut i juni och spelaren själv har redan bekräftat att han lämnar La Liga-tolvan då.

Men någon framtid på Old Trafford har Greenwood inte för det. Tidigare uppgifter har i stället gjort gällande att Manchester United vill sälja honom permanent i sommar och förhoppningen är att få in en övergångssumma på omkring 40 miljoner pund (knappt 540 miljoner kronor).

Dortmund, Napoli, Juventus, Barcelona och Atlético Madrid är exempel på klubbar som påståtts visa intresse för United-yttern. Snart kan ytterligare en klubb kasta sig in i jakten.

Annons

The Sun uppger att Fenerbahçe överväger att ge sig in i racet om Greenwood. Men enligt tidningen är engelsmannen inte särskild sugen på att arbeta med den turkiska jättens nye chefstränare, José Mourinho.

Det återstår att se hur mycket det kan påverka en eventuell övergång.

“Fenerbahçe är intresserat av Mason. De vet att han är en kvalitetsspelare och tror att klubben kan vara ett attraktivt alternativ för honom med Mourinho som tränare”, säger en källa till The Sun.

Greenwoods kontrakt med Manchester United sträcker sig till 2025.

Publicerad 2024-06-09 23:26

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto