Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Manchester United har satt prislapp på Sancho

Sillybloggen

På lån i Borussia Dortmund har ytterforwarden Jadon Sancho, 24, fått fart på sin karriär igen. Avtalet löper dock ut i slutet av juni och då är planen att han ska återvända till Manchester United.

Tillfälligt. I alla fall.

BBC uppger nämligen att United vill sälja Sancho i sommar, oavsett vem som tränar laget nästa säsong. En detalj som läggs till eftersom engelsmannen och nuvarande tränare Erik ten Hag hamnade i ett öppet bråk med varandra förra säsongen vilket föranledde utlåningen till Dortmund i vintras.

Enligt samma uppgifter har United satt en prislapp på 24-åringen. 40 miljoner pund (knappt 540 miljoner kronor) krävs för att köpa loss honom från sitt kontrakt som håller honom Old Trafford-bunden till 2026.

Vidare skriver BBC att Dortmund vill behålla Sancho ytterligare en säsong men är främst intresserade av ett nytt lån. United är dock bara ute efter en rak försäljning för att öka sitt handlingsutrymme inom Premier Leagues ekonomiska regelverk.

Annons

Även Juventus har visat intresse för ytterforwarden.

Manchester United köpte Sancho från just Dortmund 2021 för drygt 900 miljoner kronor.

Publicerad 2024-06-09 18:15

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto