Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Man United vill värva Hjulmand

Sillybloggen

Sportings danske mittfältare Morten Hjulmand, 24, rapporteras vara het på marknaden, då han under den senaste tiden har kopplats ihop med både Barcelona och Tottenham.

Nu kommer den portugisiska tidningen Correio da Manha med nya uppgifter om att Manchester United har fått upp ögonen för Hjulmand och vill få till en övergång. United uppges se på dansken som en ersättare till Casemiro och Christian Eriksen, som spekuleras vara på väg bort.

Hjulmand rapporteras vidare ha en utköpsklausul på 80 miljoner euro, drygt 907 miljoner kronor.

Dansken har samtidigt sedan tidigare en tatuering, som blivit uppmärksammad, och som är lite känslig i förhållande till United. Anledningen är att det rör sig om en stor “gadd” med Arsenals logga vid hans ena axel. Tidigare har dansken sagt följande om sin relation till Arsenal:

Annons

– Min pappa höll på Arsenal och vi kollade på deras matcher tillsammans när jag var yngre, sa Hjulmand för ett tag sedan.

Hjulmand var under den gångna säsongen med och vann den portugisiska ligan. Han anslöt från Lecce under förra sommaren och har kontrakt till 2028.

Publicerad 2024-06-10 17:39

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto