Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

3:31
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Wojciech Szczesny överens med Al-Nassr

Sillybloggen

Häromdagen uppgav transferjournalisten Fabrizio Romano att Juventus-keepern Wojciech Szczesny, 34, för samtal med saudiska Al-Nassr, och Serie A-klubben har uppgetts vara berett att sälja trotjänaren.

Nu uppger The Athletic att parterna nått en ”principiell överenskommelse”, alltså en avsiktsförklaring att ingå avtal. Uppgifterna gör även gällande att det som polacken och Al-Nassr är eniga om är ett kontrakt över två år med en årslön på cirka 16 miljoner pund, ungefär 215 miljoner kronor.  Om klubbarna kommer överens kan affären bli klar redan den här veckan, enligt The Athletic.

Samtidigt uppger transferjournalisten Nicolo Schira att Al-Nassrs Cristiano Ronaldo haft ett finger med i spelet. Enligt Schira har portugisen ringt sin förra lagkamrat i en övertalningskampanj, något som ser ut att bära frukt.

Annons

Szczesny kom till Juventus från Arsenal 2017. Han har ett år kvar på sitt kontrakt med den svartvit-randiga jätten från Turin.

Publicerad 2024-06-11 07:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto