Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Telegraph: Potter osäker kring att ta över Leicester

Sillybloggen

Tidigare Östersunds FK- och Chelsea-tränaren Graham Potter är fri på marknaden, men kan möjligen snart skriva på för ett nytt uppdrag. Nyligen uppgav den engelska tidningen The Guardian att Premier League-nykomlingen Leicester City har gjort Potter till sitt huvudmål i jakten på en ersättare till Enzo Maresca, som har lämnat för Chelsea.

Under onsdagskvällen kommer den engelska tidningen The Telegraph med liknande uppgifter om att Leicester kommer att fortsätta samtala med Potter den här veckan, och försöka övertala tränaren om att komma till klubben.

Samtidigt skriver Telegraph att Potter är imponerad av Leicesters upplägg och trupp, men ändå osäker på om han vill ta sig han uppdraget. En osäkerhetsfaktor rapporteras vara att Leicester sedan i slutet av mars utreds av Premier Leagues ligaorganisation för brott mot ligans vinst- och hållbarhetsregler, vilket innebär att klubben kan straffas med poängavdrag.

Potter arbetade senast som tränare i Chelsea. Tidigare har den engelska tidningen The Sun hävdat att Potter väntar på att se om Englands landslag blir ledigt, då förbundskaptenen Gareth Southgate sitter på ett utgående kontrakt.

Annons
Publicerad 2024-06-12 21:22

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto