Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: PL-klubbar intresserat av Tammy Abraham

Sillybloggen

Tammy Abraham fick nästan hela säsongen spolierad av skador och säsongsdebuterade så sent som i mars tidigare i år. Det stannade till sist på tolv tävlingsmatcher och en fullträff för den engelske anfallaren som sedan ankomsten till Roma blivit en uppskattad spelare av supportrarna.

Nu kommer däremot rapporter om att en nu skadefri Tammy Abraham har dragit till sig intresse. Det är La Gazzetta dello Sport som skriver att West Ham kan gå för 26-åringen i sommar. Londonklubben letar efter ersättare till Michail Antonio vars kontrakt går ut – där Abraham alltså kan bli den som från och med nästa säsong ska leda West Hams anfall.

Londonklubben är inte de enda som verkar vilja plocka in Abraham. Corriere dello Sport menar att även Everton, Aston Villa samt Leicester är ute efter anfallaren.

Roma värvade Tammy Abraham från Chelsea 2021 för en summa på 42,5 miljoner euro, vilket motsvarar cirka 478 miljoner svenska kronor i dagens växelkurs. Gazzeta skriver vidare att Roma är redo att diskuterade bud mellan 22-25 miljoner euro för Abraham, 247-281 miljoner svenska.

Annons

Roma slutade på en sjätteplats i Serie A den här säsongen.

Publicerad 2024-06-12 07:01

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto