Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

3:00
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Atlético Madrid i samtal om Gallagher

Sillybloggen

Conor Gallagher har tagit sig fram genom Chelseas akademi och under den senaste säsongen var han en av lagets lagkaptener (den tredje i ordningen).

Men mittfältaren har kopplats samman med en flytt och tidigare uppgifter har gjort gällande att Chelsea är öppet för att lyssna på bud för Gallagher. Det har tidigare rapporterats om intresse från klubbar som Aston Villa och Tottenham, och nu uppges en ny klubb ge sig in i kampen.

Det är spanska Relevo som skriver att Atlético Madrid har kontaktat Chelsea. Klubben sägs vilja veta förutsättningarna för en värvning.

Om en värvning skulle bli aktuell skulle det innebära att Gallagher blir den blott andra engelsmannen någonsin att representera det rödvita Madridlaget. Den första? Kieran Trippier, som också ingår i EM-truppen.

Annons

Gallaghers nuvarande avtal med Chelsea sträcker sig till sommaren 2025. Han är för närvarande en del av den engelska EM-trupp som spelar EM i Tyskland. Gallagher gjorde ett kortare inhopp i premiärsegern mot Serbien.

Publicerad 2024-06-18 07:52

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto