Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Ryktet: Gyökeres "väldigt nära" Arsenal

Sillybloggen

Den Lissabon-baserade nyhetssajten Leonino – som enbart bevakar Sporting – slänger på en “exklusivt”-stämpel över sin nyhet och brassar ut: Viktor Gyökeres, 25, är “väldigt nära” en övergång till Arsenal.

Sajten hänvisar till källor som uppger att förhandlingarna mellan Sporting och “Gunners” om den svenske landslagsforwarden är långt gångna. De sista ekonomiska detaljerna håller på att slutföras och affären kan vara rådd i hamn så tidigt som i slutet av juni, enligt uppgifterna.

Någon prislapp framgår inte men tidigare har Sportings tränare Ruben Amorim uttalat att Gyökeres utköpsklausul på 100 miljoner euro (drygt 1,1 miljarder kronor) behöver aktiveras för att klubben ska släppa sin succéstriker.

Leonino är inte en av de större medieaktörerna i Portugal, och har inte heller varit ledande när det gäller transfernyheter kopplade till Sporting tidigare. Därav ska ovan uppgifter tas med en viss nypa salt.

Annons

De traditionella, större medierna i Portugal har inte rapporterat om saken.

Gyökeres gjorde 43 mål och 15 assist på 50 matcher för Sporting den nyss avslutade säsongen. Han sitter på ett kontrakt till 2028.

Publicerad 2024-06-20 16:08

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS