Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Milan intresserat av Pierre-Emile Højbjerg

Sillybloggen
Udinese - Cagliari
Udinese
Cagliari
STREAMA PÅ FREDAG
Torino - Como
Torino
Como
STREAMA PÅ FREDAG
Napoli - Lecce
Napoli
Lecce
STREAMA PÅ LÖRDAG
Bologna - Milan
Bologna
Milan
STREAMA PÅ LÖRDAG
Atalanta - Hellas Verona
Atalanta
Hellas Verona
STREAMA PÅ LÖRDAG

Var ska Tottenham-mittfältaren Pierre-Emile Højbjerg, 28, ta vägen egentligen?

Han har rapporterats vara på väg bort en tid, då han har blivit åsidosatt av tränaren Ande Postecoglou. Och klubbar som har rapporterats visa intresse för dansken är bland andra Fenerbahce, Juventus, Napoli, Atlético Madrid, Lyon och Newcastle.

Nu rapporterar Corriere dello Sport att Milan, där Zlatan Ibrahimovic har inflytande över nyförvärv, förbereder ett bud till Tottenham inom de närmsta dagarna.

Tidningen skriver även att den nye managern Paulo Fonesca har bett om en fysiskt stark spelare med defensiv inriktning – och dansken passar in i den profilen perfekt. Och han lär inte bli särskilt dyr. Uppgifter gör gällande att hans prislapp “bara” ligger på 20 miljoner euro – cirka 225 miljoner svenska kronor.

Annons

Højbjerg har kontrakt till 2025, och har genom åren gjort 184 matcher med Tottenham. Han har även representerat Bayern München, Schalke 04 och Augsburg.

Han är också EM-aktuell, då han har spelat en majoritet av minuterna i Danmarks två första matcher i gruppspelet. I det danska landslaget har Højbjerg totalt gjort 79 landskamper.

Publicerad 2024-06-21 23:31

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS