Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

2:20
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Inter har tagit Jørgensen-kontakt

Sillybloggen
Genoa - Bologna
Genoa
Bologna
STREAMA IMORGON
Como - Parma
Como
Parma
STREAMA IMORGON
Milan - Udinese
Milan
Udinese
STREAMA IMORGON
Juventus - Lazio
Juventus
Lazio
STREAMA IMORGON
Empoli - Napoli
Empoli
Napoli
STREAMA PÅ SÖNDAG
Villarreal - Getafe
Villarreal
Getafe
STREAMA PÅ SÖNDAG
Roma - Inter
Roma
Inter
STREAMA PÅ SÖNDAG

Filip Jørgensen är född i Malmö och spenderade också sina första år som fotbollsspelare i just Malmö FF:s ungdomsakademi.

Som ungdomsspelare gick dock flyttlasset till Spanien, där han via flera olika klubbar till sist hamnade i Villarreal. Där har han under den senaste säsongen varit det givna förstavalet, före Pepe Reina.

22-åringen har fått gott om speltid i La Liga och detta har medfört en hel del intresse. Bland annat uppges Premier League-klubbar som Chelsea, Newcastle och Wolves visa intresse. De sägs nu får ny konkurrens.

Enligt uppgifter från transfer-journalisten Gianluca Di Marzio har de italienska ligamästarna Inter tagit kontakt med Villarreal för att diskutera möjligheterna till en affär.

Jørgensen sägs dock inte vara klubbens förstaval i jakten på en ny målvakt. Istället gör uppgifterna gällande att Inter skulle föredra Genoas Josep Martinez, men om detta inte skulle vara möjligt kan det bli aktuellt att trappa upp jakten på Jørgensen.

Annons

Filip Jørgensen representerade det svenska landslaget på ungdomsnivå, men under de senaste åren har han representerat de äldre danska ungdomslandslagen. Det danska förbundet har tidigare också bekräftat att Jørgensen är låst till det danska landslaget på seniornivå.

– När man gjort det som kallas för “change of association” så kan man inte göra det fler gånger, sa DBU:s talang- och utvecklingschef Kenneth Heiner-Møller till bold.dk .

Publicerad 2024-06-22 10:04

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS