Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

4:09
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Man United redo för Onana-bud - Barcelona backar

Sillybloggen

Barcelona är på jakt efter en ny defensiv innermittfältare för att fylla den lucka som Sergio Busquets lämnade efter sig när han flyttade till Inter Miami.

Katalanerna har kopplats samman med flera namn, däribland Martin Zubimendi och Amadou Onana. Nu gör dock spanska uppgifter gällande att klubbens intresse för den sistnämnde har avtagit.

Det är spanska Mundo Deportivo som uppger att Barcelona nu ser sig om efter andra alternativ. Anledningen sägs vara att Manchester United nu också visar intresse för belgaren.

Faktum är att den engelska storklubben sägs vara villig att lägga ett bud på motsvarande 60 miljoner euro, cirka 674 miljoner kronor, inklusive bonusar.

Barcelona brottas som bekant med ekonomiska bekymmer och summan som Manchester United är redo att erbjuda, plus den lön som Onana väntas kräva, gör att klubben nu sägs backa. Dessutom har det tidigare rapporterats om intresse från bland annat Arsenal och Chelsea sedan tidigare.

Annons

Barcelona sägs istället rikta sitt fokus mot Mikel Merino eller Joshua Kimmich, som det också har ryktats om under den senaste tiden.

Publicerad 2024-06-23 11:14

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto