Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

2:34
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Eriksson inte längre aktuell för Värnamo

Sillybloggen

Magnus Eriksson, 34, har under senaste tiden kopplats ihop med en flytt från Djurgårdens IF, då han inte har fått så mycket speltid i år i allsvenskan. IFK Värnamos sportchef Enes Ahmetovic har tidigare bekräftat kontakt med Eriksson och Stockholmsklubben, och nyligen skrev Värnamo Nyheter att IFK erbjudit Eriksson ett avtal, samtidigt som spelaren letat boende i Småland.

Nu uppger i sin tur fotbollssajten fotbolldirekt.se att Eriksson inte längre är aktuell för Värnamo, som det ser ut nu. Enligt sajten har i stället Smålandsklubben gått vidare med andra alternativ, även om det finns ett seriöst intresse från båda parter. Utifrån fotbolldirekt.se:s uppgifter är det familjeskäl som ligger bakom att parterna inte har gått vidare gällande en gemensam framtid.

Nyligen skrev även fotbolldirekt.se att Djurgården och Eriksson är överens om ett avsked och att mittfältarens kontrakt bryts i förtid. Det dementerade därefter Bosse Andersson, sportchef i Djurgården.

– Det stämmer överhuvudtaget inte. Vi har inte diskuterat det och vi har inte avbrutit kontraktet med “Mange”, sa Andersson till Fotbollskanalen.

Annons

Fotbollskanalen har tidigare även berättat att det både finns intresse för Eriksson från allsvenskan, precis som från Mikael Stahres indiska klubb Kerala Blasters FC.

Publicerad 2024-06-24 10:08

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto