Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Vändningen: Joselu uppges lämna Real Madrid - går till Qatar

Sillybloggen

Joselu, 34, anslöt inför den gångna säsongen till Real Madrid från Espanyol på lån, och bidrog till att “Marängerna” både vann Champions League och La Liga. Under CL-semifinalreturen mot Bayern München stack 34-åringen ut extra, då han avgjorde med två sena mål till 2-1.

I slutet av maj uppgav Sky att Real Madrid kommer utnyttja en option om att köpa loss Joselu, men nu uppges det skett en vändning.

Enligt Cope blir det inte en permanent övergång, då Joselu vill vidare med tanke på Endricks och Kylian Mbappés inträde framöver i storklubben. Real Madrid ville i grunden, utifrån uppgifterna, köpa loss Joselu, och det sägs därmed vara spelarens beslut att gå skilda vägar.

Enligt Cope kommer Joselus nästa klubbadress att bli känd inom en snar framtid. Och det kan bli en flytt österut.

Transferjournalisten Fabrizio Romano skriver nämligen att Joselu kommer att gå till qatariska Al Gharafa, och att förhandlingarna är i sitt slutskede.

Annons

34-åringen har i grunden kontrakt med Espanyol till 2025. Espanyol säkrade i förra veckan uppflyttning till La Liga. Förra säsongen stod Joselu för 17 mål och tre assist på 49 matcher med Madrid.

Publicerad 2024-06-24 13:34

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto