Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Pumas har lagt bud på Eliasson

Sillybloggen

AEK Aten-svensken Niclas Eliasson, 28, imponerade under den gångna säsongen i Grekland, och blev därefter uttagen till den senaste svenska landslagssamlingen.

Nyligen rapporterade Aftonbladet att Eliasson har förlängt sitt kontrakt med den grekiska storklubben med ytterligare ett år till sommaren 2028, men nu kommer nya uppgifter från Expressen om att svensken trots det kan lämna i sommar.

Enligt den svenska tidningen vill mexikanska Pumas UNAM köpa loss Eliasson och har lagt ett bud på runt 63 miljoner kronor. Samtidigt sägs den grekiska klubben helst vilja ha runt 95 miljoner kronor vid en försäljning.

Några klubbar som Eliasson tidigare har kopplats ihop med är brasilianska Gremio, turkiska Samsunspor, engelska Norwich och franska Nantes.

Eliasson kom till Aten från franska Nimes under sommaren 2022, och har även en bakgrund med spel i Bristol City i England, samt i IFK Norrköping, AIK och Falkenbergs FF i Sverige. Med Aten har han svarat för åtta mål och 21 assist på 77 framträdanden. Han har vidare även varit med och vunnit en ligatitel och en cuptitel.

Annons
Publicerad 2024-06-25 09:39

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto