Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Stuttgart har hört sig för om Füllkrug

Sillybloggen

Niklas Füllkrug, 31, gör succé i EM.

Han står bara noterad för tre, relativt korta, inhopp – men har trots det stått för två klassmål i mästerskapet. En bomb i krysset mot Skottland och en sylvass nick för att kvittera mot Schweiz.

Han är till vardags hemmahörande i Borussia Dortmund, där han gjort 15 baljor på 43 framträdanden. Men hans bländande insatser i EM verkar ge eko i Bundesliga.

Sky Sport Germany hävdar nämligen att Stuttgart, som under fjolåret stod för en braksäsong i den tyska högstaligan genom att komma på andraplats, har hört sig för om Niklas Füllkrug.

Han har kontrakt med Dortmund till 2026, men enligt Sky kikar klubben på en eventuell försäljning av den tyske centern. Detta eftersom Stuttgarts succéanfallare, Serhou Guirassy, är av största intresse för Dortmund. Guirassy har i sin tur rapporterats vilja lämna Stuttgart.

Annons

En bytesaffär klubbarna sinsemellan kan således komma att hända under sommarens transferfönster.

I nuläget har dock Niklas Füllkrug fullt fokus på EM-slutspelet för att försöka bärga hem guldet med sitt Tyskland. De spelar sin åttondelsfinal på lördag, den 29 juni, klockan 21.00. Vad som händer i sommar får tiden utvisa.

Du ser Tysklands åttondelsfinal i TV4 och TV4 Play.

Publicerad 2024-06-25 20:50

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto