Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

0:22
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Fiorentina ute efter Vitor Roque

Sillybloggen

Vitor Roque hamnade i Barcelona under vintern tidigare i år men brasilianarens första halvår i klubben har inte blivit någon succé och fick oftast infinna sig på avbytarbänken. Det har tidigare rapporterats om ett missnöje mot den tidigare tränaren Xavi – men att anfallaren hoppades på en nystart med Hansi Flick.

Så verkar däremot inte bli fallet och Barcelona kan tvinga sig att göra sig av med 19-åringen till följd av klubbens ekonomiska problem. En klubb som följer händelseutvecklingen är Fiorentina, rapporter Sky Sports.

Sajten skriver att det finns kontinuerliga kontakter mellan klubbarna angående Vitor Roque men att Fiorentina vill försöka få till en låneaffär med köpklausul, medan Barcelona vill sälja direkt. De rapporterar vidare att Barcelona endast är öppna för det alternativet och förhandlingarna fortgår.

Vitor Roque kom till Barcelona från Athletico Paranaense i januari och stod under våren för två mål på 14 matcher för den spanska klubben.

Annons
Publicerad 2024-06-26 11:24

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto