Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

4:10
Nästa

Avbryt
Försök igen

Athletic: Marseille i samtal med United om Greenwood

Sillybloggen

Manchester United-forwarden Mason Greenwoods framtid är oviss – efter att lånet med Getafe löpt ut. Under senaste tiden har han kopplats ihop med klubbar som Fenerbahce, Juventus, Lazio, Napoli och Valencia, men möjligen kan det i stället bli en flytt till Frankrike.

Under torsdagen uppger The Athletic att Marseille är i tidiga samtal med Manchester United om en övergång för Greenwood. Klubbarna uppges ännu inte gått in på övergångssummor, men det sägs vara positiva samtal mellan den franska klubben och spelaren.

United valde i fjol att skeppa iväg Greenwood – efter att ha gjort en internutredning gällande spelaren. Anledningen till att United gjorde en utredning är att stjärnan varit åtalad för försök till våldtäkt och misshandel i nära relation. Utredningen lades sedermera ned, och därmed behövde den engelska storklubben fatta ett beslut om spelaren, vilket till slut landade i en utlåning.

Annons

Greenwood har i grunden kontrakt med United till sommaren 2025. Han har genom åren gjort 35 mål och tolv assist på 129 matcher med United, samt tio mål och sex assist på 36 framträdanden med Getafe.

Publicerad 2024-06-27 11:52

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto