Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

2:53
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Tottenham har försökt värva Isak

Sillybloggen

Newcastle-svensken Alexander Isak, 24, har under de senaste veckorna kopplats ihop med en flytt till klubbar som Arsenal och Barcelona. I brittisk media har det även rapporterats att Newcastle av ekonomiska skäl kan behöva sälja Isak, medan svensken svarat att det inte är något han tänker på och att han trivs jättebra.

Under onsdagen rapporterade den engelska tidningen Daily Mail att Chelsea har fört samtal med Newcastle om Isak, och att London-giganten indikerat att klubben vill värva svensken.

Nu kommer i sin tur den engelska tidningen Daily Telegraph med nya uppgifter om att Chelsea inte är ute efter en så pass dyr affär, som en värvning av Isak skulle vara. Även transfer-specialisten Fabrizio Romano hävdar att Chelsea inte jobbar på Isak, då svensken helt enkelt bedöms vara för dyr.

Däremot uppges en annan klubb försökt värva Isak. Enligt italienske journalisten Gianluca Di Marzio har nämligen Tottenham lagt ett bud – med brasse-forwarden Richarlison som en del av erbjudandet – men helt enkelt fått nobben.

Annons

The Guardian rapporterar vidare att Newcastle vill ha svindlande summor för Isak, och enligt Daily Mail skulle det krävas över en miljard kronor för att få loss svensken.

Isak stod förra säsongen för 25 mål och två assist på 40 framträdanden. Han anslöt från Real Sociedad under sommaren 2022, och har kontrakt till sommaren 2028.

Publicerad 2024-06-27 08:53

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto