Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

6:19
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Sevilla kan riva Augustinssons kontrakt

Sillybloggen

Sveriges landslagsback Ludwig Augustinsson, 30, har under de senaste åren varit utlånad från Sevilla, och spelade förra säsongen med Anderlecht i Belgien.

Nu uppger både Estadio Deportivo och MuchoDeporte att Sevilla kan riva Augustinssons kontrakt mot kompensation. Anledningen uppges vara att Sevilla har en stor trupp, och sägs ha svårt att hitta nya klubbar till “oönskade spelare som sitter på ansenliga löner”.

Tidigare i år uppgav Diario de Sevilla att Anderlecht har gett upp en permanent övergång för Augustinsson, då klubben inte sägs ha råd med spelarens lön. Därefter uttalade sig Augustinsson om att det inte är dött med en permanent flytt till Belgien.

 – Vi får se vad som händer. Jag tror inte att den är död, om man säger så, och jag trivs väldigt bra där och är öppen för att stanna, sa vänsterbacken.

Annons

Augustinsson stod förra säsongen för 32 matcher med Anderlecht. Han kom till Sevilla från Werder Bremen under 2021, och har i grunden kontrakt till 2025. Utöver Anderlecht har han även varit på lån hos Aston Villa och Mallorca.

Publicerad 2024-06-28 08:58

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto